Activiteiten Minicamping De Bark

Activiteiten: wat kunt u doen op minicamping De Bark?

Heerlijk niets doen, een boek lezen en luisteren naar de vogeltjes, bij uw kampeermiddel of in de picknicktuin. Uw paard meenemen (wij beschikken over een stal, een paddock, rijbak en dergelijke) en door de duinen naar het strand rijden (vraagt u ons vooral naar de mogelijkheden).

Echt paard of stalen ros

Een paard huren bij de plaatselijke manege (1 km) of met een buitenrit meegaan. Maar ook voor het stalen ros zijn er vooral legio mogelijkheden. U kunt fietstochten maken rond het Brielse meer, het Oostvoornse meer, de knooppunten volgen of natuurlijk een route naar eigen inzicht volgen. Kijkt u ook eens op www.natuurlijkvoorneputten.nl voor een route langs streekgebonden producten.

Duinwandeling of liggen aan het strand

Een duinwandeling maken in bijv. Voornes Duin (3 km). Naar het strand en de zee , waarbij  vermeld dat het Oostvoornse strand (4 km) meer een beschermd natuurgebied is. Het strand in Rockanje (7 km) is écht een strand voor badgasten en bezoekers van de strandtenten.

Surfen, duiken, kitesurfen, vissen of wandelen

Surfen of duiken bij het Oostvoornse meer, kitesurfen, vissen in de omgeving. Een stadswandeling maken in historisch Brielle (4 km)of Hellevoetsluis (13 km) en heerlijk op een terrasje neerstrijken.

Bij minder weer

Bij minder weer is er voor de zwemliefhebbers een overdekt zwembad op 1 km afstand. U kunt ook lekker uit eten gaan op diverse locaties in Brielle, Oostvoorne, Rockanje en Hellevoetsluis.